Cheap PDF Novelleja (Finnish Edition) by Marie Sophie, 1819-1894 Schwartz PDF

$
8.53

By Marie Sophie, 1819-1894 Schwartz

HardPress vintage Books Series

Show description

Read Online or Download Novelleja (Finnish Edition) PDF

Similar finnish ebooks books

Kaikki ja ei kukaan (Finnish Edition)

Toni on työtön nuorimies. Hän ei tee mitään, eikä toivo mitään. Silti asioita tapahtuu ja hänen elämänsä muuttuu. Mutta mitä voi tulla miehestä, joka ei koskaan ole edes osannut haluta mitään? Kirja kertoo Suomesta ja suomalaisista. Niistä, joilla on paljon ja niistä joilla on vähän. Ennen kaikkea se kertoo kuitenkin siitä kuinka yhteiskunnalliset erot ovat kasvaneet niin suuriksi, etteivät ihmiset enää ymmärrä millaista elämää kaupungin toisella laidalla, tai edes naapurissa, eletään.

Palmenian kirjoittajakoulutuksen tuho: Roots Rocks Ruins (Finnish Edition)

Filosofian maisteri Timo Montonen on tehnyt elämäntyönsä rakastamansa kirjoittajakoulutuksen alalla, viimeiset viisitoista vuotta Helsingin yliopistossa Palmenian kirjoittajakoulutuksensuunnittelijana ja kouluttajana. Tässä kirjassa hän kertoo Palmenian kirjoittajakoulutuksen tarinan, sen synnyn, toimeliaat vuodet ja nopean tuhon.

Uusia uurtajia vanhassa maassa: Matkalla Palestiinassa (Finnish Edition)

Felix Saltenin matkakirja kuvaa Palestiinaa vuonna 1924, toivon ja jälleenrakennuksen aikana. Hän vierailee siirto­kunnissa, tutustuu uudisasukkaisiin ja pohtii juutalaisuuden historiaa ja Pyhän maan tulevaisuutta. Juutalaiset olivat alkaneet 1800-luvulla paeta sortoa ja vainoja Palestiinaan, ja ensimmäisten uudis­raivaajien työ kantoi jo hedelmää.

Extra info for Novelleja (Finnish Edition)

Sample text

Download PDF sample

Novelleja (Finnish Edition) by Marie Sophie, 1819-1894 Schwartz


by Edward
4.1

Rated 4.29 of 5 – based on 16 votes